Termeni și condiții

Ultima actualizare: 28.03.2024

1. Introducere

1.1. Acești Termeni și Condiții guvernează utilizarea website-ului www.carmenfediuc.ro (denumit în continuare „Site-ul”). Prin accesarea și utilizarea acestui Site, sunteți de acord să fiți obligat de acești Termeni și Condiții.

2. Utilizarea Site-ului

2.1. Accesul și utilizarea acestui Site sunt permise doar persoanelor care acceptă și respectă acești Termeni și Condiții. Prin urmare, utilizarea Site-ului implică acceptarea deplină și necondiționată a acestor Termeni și Condiții.

2.2. Utilizatorul este responsabil pentru asigurarea confidențialității informațiilor de autentificare și a oricăror date personale furnizate în timpul utilizării Site-ului.

2.3. Utilizarea abuzivă a Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, încercările de a accesa datele altor utilizatori sau de a compromite securitatea Site-ului, este strict interzisă.

3. Drepturi de proprietate intelectuală

3.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului Site-ului sunt rezervate și aparțin www.carmenfediuc.ro sau partenerilor săi, după caz.

3.2. Utilizatorilor le este interzisă copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea sau utilizarea în orice alt mod a conținutului Site-ului în absența unei autorizări prealabile în scris din partea www.carmenfediuc.ro.

4. Limitarea responsabilității

4.1. www.carmenfediuc.ro depune eforturi rezonabile pentru a asigura acuratețea și actualitatea informațiilor furnizate pe Site, însă nu garantează că acestea sunt complete sau actualizate în mod constant.

4.2. Utilizatorii utilizează Site-ul pe propriul lor risc. www.carmenfediuc.ro nu este responsabil pentru orice pierdere sau daune, directe sau indirecte, care rezultă din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Site-ul.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

5.1. www.carmenfediuc.ro își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, prin actualizarea acestei pagini. Utilizatorii sunt îndemnați să revizuiască periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

6. Contact

6.1. Pentru întrebări sau comentarii referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected]

Primiți cele mai recente știri

NEWSLETTER

Abonează-te la newsletter ca să primești lunar informații actualizate despre finanțările disponibile pentru IMM-uri, oferte speciale și multe alte beneficii.