Politică de confidențialitate

Ultima actualizare: 28.03.2024

1. Introducere

1.1. Această Politică de Confidențialitate stabilește modul în care www.carmenfediuc.ro (denumit în continuare „noi”, „ne” sau „nostru”) colectează, utilizează și protejează datele personale ale utilizatorilor (denumiți în continuare „utilizatori” sau „dvs.”) în timpul utilizării website-ului www.carmenfediuc.ro (denumit în continuare „Site-ul”).

2. Date colectate

2.1. În timpul utilizării Site-ului, putem colecta următoarele categorii de date personale:

  • Informații de identificare personală, cum ar fi numele, adresa de email, numărul de telefon etc., furnizate de utilizatori în mod voluntar prin intermediul formularelor de contact sau al altor mijloace de comunicare;
  • Informații despre utilizarea Site-ului, inclusiv adresele IP, tipul de browser, paginile vizitate și alte date de analiză colectate automat prin tehnologii precum cookie-urile și pixelii.

3. Scopul colectării datelor

3.1. Datele personale colectate sunt utilizate în principal pentru următoarele scopuri:

  • Pentru a răspunde la întrebările și solicitările utilizatorilor;
  • Pentru a furniza informații despre produsele și serviciile noastre;
  • Pentru a administra și îmbunătăți Site-ul și serviciile noastre;
  • Pentru a trimite actualizări și oferte promoționale, dacă utilizatorii au consimțit în mod expres la primirea acestora.

4. Divulgarea datelor

4.1. Noi nu vom dezvălui sau transfera datele personale ale utilizatorilor către terți, cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru a respecta cerințele legale sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau securitatea noastră sau a altora.

5. Securitatea datelor

5.1. Ne angajăm să protejăm datele personale ale utilizatorilor și să implementăm măsuri adecvate de securitate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau modificarea acestora.

6. Drepturile utilizatorilor

6.1. Utilizatorii au dreptul de a solicita accesul la datele personale pe care le deținem despre ei, de a solicita corectarea sau ștergerea acestora și de a exercita alte drepturi prevăzute de lege în legătură cu datele personale.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

7.1. Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar utilizatorii sunt îndemnați să verifice periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

8. Contact

8.1. Pentru întrebări sau comentarii referitoare la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected]

Primiți cele mai recente știri

NEWSLETTER

Abonează-te la newsletter ca să primești lunar informații actualizate despre finanțările disponibile pentru IMM-uri, oferte speciale și multe alte beneficii.