Impactul fondurilor europene în comunitatea locală

Zilele trecute am avut plăcerea de a participa în calitate de speaker la conferința ”Impactul fondurilor europene în comunitatea locală”, eveniment ce s-a organizat la

Impactul fondurilor europene în comunitatea locală

Zilele trecute am avut plăcerea de a participa în calitate de speaker la conferința ”Impactul fondurilor europene în comunitatea locală”, eveniment ce s-a organizat la Iași iar Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR –filiala Iași a fost unul dintre co-organizatori. Evenimentul s-a bucurat de prezența a 70 de antreprenori, din diverse domenii, interesați de oportunitățile de dezvoltare de la nivelul Regiunii de Nord – Est.

Intervenția mea în calitate de speaker a făcut referire în principiu la prezentarea și informarea participanților cu privire la finanțările viitoare destinate dezvoltării firmelor din mediul urban de la nivelul regiunii Nord – Est. În acest context, îmi propun să împărtășesc și aici câteva aspecte foarte importante în vederea pregătirii unui proiect.

un proiect de finanțare este doar o etapă din strategia de dezvoltare a firmei. Dacă nu aveți o strategie, trebuie să realizați una sau cel puțin să o schițați în linii mari, măcar pentru o perioadă de 5 ani.

înainte de a depune un proiect este necesar și benefic pentru tine, în calitate de viitor beneficiar, să analizezi foarte bine piața pentru a identifica nevoia reală cu privire la serviciile sau produsele ce urmează a fi utilizate prin proiect. Același îndemn îl fac și cu privire la identificarea furnizorilor de la care vei achiziționa echipamentele necesare implementării proiectului, cu scopul de a fi cât mai potrivite pentru tine. Nu trebuie decât să ceri cât mai multe oferte din piață cu privire la produse, servicii, furnizori și nu să te oprești la prima ofertă primită.

Ca și noutate vă informez că în cadrul Programului Regional Nord – Est 2021 – 2023:

  • întreprinderile sociale cu vechime au punctaj extra,
  • în ceea ce privește serviciile vreau să cunoașteți faptul că sunt finanțate și servicii de analiză piață, marketing, strategie de brand,
  • lansarea ghidului final va avea loc la mijlocul lunii iunie, urmând ca linia de finanțare să se deschidă la mijlocul lunii iulie.

Să aveți spor și inspirație!

Mai multe postări...

Prezentare proiect Constructii Montaj AG finantat prin REGIO

Prezentare proiect Constructii Montaj AG finantat prin REGIO
Citeste mai mult →

Prezentare proiect Forstpan finantat prin REGIO

Prezentare proiect Forstpan finantat prin REGIO
Citeste mai mult →

Colaborare cu World Bank Romania

De luna trecuta am inceput o colaborare cu World Bank Romania pe un proiect pilot desfasurat in parteneriat cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est in ...
Citeste mai mult →
Primiți cele mai recente știri

NEWSLETTER

Abonează-te la newsletter ca să primești lunar informații actualizate despre finanțările disponibile pentru IMM-uri, oferte speciale și multe alte beneficii.