Skip to content

Eu sunt Carmen Fediuc,

Expert accesare finantari nerambursabile

De 4 ani sunt antreprenor și îmi folosesc expertiza, gândirea analitică și structurată și capacitatea de a găsi soluții optime pentru a ajută antreprenorii să primească fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea activității curente din firma sau pentru lansarea de noi activității.

0 +
Persoane Sprijinite
0 +
Afaceri îmbunătățite

povestea mea

➜ Din anul 2019 am intrat în “roller coasterul” numit antreprenoriat și îmi păstrez nivelul ridicat de adrenalină la unison cu satisfacția sprijinului oferit firmelor în dezvoltarea lor. 
Multe persoane mă știu din timpul celor 11 ani petrecuți în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, unde am pus bazele și am coordonat departamentul de proiecte. A fost o perioada de învățare, perfecționare și evoluție atât pe segmentul de consultanță cât și cel al middle&top managementului. În acest interval am scris peste 40 de proiecte prin intermediul cărora am derulat activități precum: construcție, renovare de clădiri și drumuri, achiziție de utilaje/echipamente. Am scris și implementat și multe proiecte axate pe formare profesională și consiliere în dezvoltarea profesională a angajaților prin care am impactat peste 800 de angajați din peste 250 firme din județul Suceava. Am organizat și peste 60 de cursuri și 15 evenimente de business, detalii despre aceste activități aici: click .

➜ Apoi, timp de 1 an, m-am mutat în Piatra Neamț pentru o colaborarea cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est organizație cu un rol important în gestionarea Programului Operațional Regional și în inițierea de parteneriate strategice cu scopul aducerii în regiune de noi concepte precum: energie circulară, eficientă energetică etc. detalii despre ei aici: click

Procesul prin care lucrez

Lucreaza cu mine pentru ca

01

Mă atrag proiectele cu miza mare întrucât scot spiritul competitiv din mine și mă ajută să fiu
mai bună în ce fac

02

Mă avant în proiecte complexe (alții spun dificile) întrucât e o provocare să am proiecte de anvergură reușite

03

Văd o situație din unghiuri diferite față de ceilalți consultanți și asta e o plus valoare pentru proiectele mele/identificarea soluțiilor optime pt rezolvarea unei nevoi reale.

04

Pun accent pe clientul-omul prin prisma a ceea ce este mai valoros/important pentru el că om

05

Când apar obstacole, îmi păstrez focusul pe soluționarea problemei și identificarea celor mai
potrivite soluții

Testimonial clienți

Ce spun clienții mei despre mine

Ionut Burac
"Ne aflăm sub presiunea timpului în fiecare zi și căutăm să luăm decizii valoroase și rapide prin care să minimalizăm consecințe neprevăzute. Avem nevoie să ne înconjurăm de oameni pragmatici care să aibă o contribuție reală în planurile noastre de dezvoltare. Din toate aceste aspecte consider parteneriatul cu Carmen valoros prin pragmatismul soluțiilor orientate către client, caracterul onest și identificarea unui echilibru ce a dat valoare ambilor parteneri."
Carpatis, Suceava
sigla
"În cei 2 ani de colaborare pe mai multe proiecte am admirat modul sau de lucru că fiind: profesional și organizat cu o viziune practică; cu o comunicare bună și cu răspunsuri prompte și la obiect. Am apreciat la ea următoarele abilități: acuratețe și promtitudine cu privire la soluționarea problemelor, identificarea solutiiilor potrivite în rezolvarea problemelor și punerea în practică la timp care ne-au dat încredere că vom avea proiecte reușite."
Construcții Montaj AG SRL, Gura Humorului

diplome relevante

activități de voluntariat

În perioada 2013 – 2014 am fost Ambasador Regional în Bucovina al Asociației Inițiativa pentru Fericire iar scopul a fost să implementeze local Programul Național de Educație pentru Fericire 2013-2014 prin activități precum: organizarea de întâlniri cu comunitatea locală cu proiecții de filme documentar despre fericire, conexiune umană, empatie, relația cu banii, carieră construită din pasiune. A avut în jur de 5 întâlniri cu prezența a peste 150 de persoane. click aici

În perioada (2015-2017) am sprijinit elevii Colegiului Economic Dimitrie Cantemir în încercarea lor de a înțelege ce presupune muncă unui antreprenor, cum și-ar putea dezvoltă o afacere și cum gândește un antreprenor, prin organizarea unor întâlniri tematice pentru ei, prin participarea ca speakeri invitat la orele lor de antreprenoriat și prin implicarea în proiectele școlare pe tema antreprenoriatului. click aici

În perioada 2019-2021 m-am implicat în acțiuni de voluntariat aferente proiectului: Adopta o casă! Salvează satul bucovinean! A cărui misiune este de a promova arhitectură contemporană care să se armonizeze cu peisajul tradițional al Bucovinei, în vederea păstrării atractivității culturale și turistice a zonelor rurale din Bucovina. click aici

Play Video