EXPERT ACCESARE FINANTARI NERAMBURSABILE

Eu sunt Carmen Fediuc

Am o experiență de peste 16 ani în domeniul proiectelor de finanțare, timp în care am ajutat peste 200 de companii din Regiunea Nord-Est.

Din 2019 am ales să devin antreprenoare și să îmi folosesc competențele și experiența să ajut companiile să obțină fonduri nerambursabile.

Doar ultimii 4 ani am atras peste 6 milioane de euro, proiectele depuse având o rată de succes de 98%.

Fapte în cifre
0 +
Milioane € accesați
0
Afaceri îmbunătățite
Cum am ajuns aici?

Povestea mea

➜ Am lucrat 11 ani în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, unde am pus bazele și am dezvoltat departamentul de proiecte de finanțare, pe care l-am și coordonat. Am obținut finanțări pentru zeci de proiecte – de la construcții și renovări de drumuri până la achiziții de echipamente și inițiative în domeniul formării profesionale. În paralel, am organizat și peste 60 de cursuri și 15 evenimente de business. Mai multe, aici.

➜ Am lucrat și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est pentru devoltarea de parteneriate strategice prin intermediul Programului Operațional Regional. Mai multe, aici.

➜ Din 2019 am devenit antreprenor și ajut companiile să identifice oportunități de finanțare nerambursabilă, să elaboreze și implementeze proiecte.

Activități

Activițăți de voluntariat

➜ În paralel,din anul 2022, mă implic activ în dezvoltarea comunității locale de afaceri prin coordonarea activitatii pe plan judetean a Organizației Femeilor Antreprenor din UGIR. Mai multe, aici.

Apariții media

Între brand și comunitate

Conferință pentru antreprenori organizată de OFA UGIR

Primiți cele mai recente știri

NEWSLETTER

Abonează-te la newsletter ca să primești lunar informații actualizate despre finanțările disponibile pentru IMM-uri, oferte speciale și multe alte beneficii.